υδατανθράκων τρέλα

Οι υδατάνθρακες έχουν μπει στο προσκήνιο από τότε δίαιτες, όπως η διατροφή Atkin και η South Beach δίαιτα συνέστησαν κοπή υδατάνθρακες από τα γεύματά σας, όσο το δυνατόν περισσότερο. Ωστόσο, προτού προβεί σε δραστικές αποφάσεις για το ποια τρόφιμα ώστε να συμπεριλάβει και να μην περιλαμβάνει, είναι σημαντικό να μάθουν για τους υδατάνθρακες και τι κάνουν για το σώμα σας.

Εν ολίγοις, οι υδατάνθρακες μπορεί να είναι καλό ή κακό για το σώμα σας. Είναι απαραίτητο να τρώτε αρκετά καλή υδατάνθρακες, γιατί αυτό είναι το πώς το σώμα μας έχει αρκετή ενέργεια για χαμηλής έντασης δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι υδατάνθρακες είναι γνωστό, βρίσκεται στο ψωμί και τα δημητριακά, αλλά στην πραγματικότητα αυτοί βρίσκονται επίσης σε μια σειρά από άλλα τρόφιμα, καθώς, όπως τα φρούτα και τα λαχανικά. Όταν πρέπει να προσέχουμε τα πρόσληψη υδατανθράκων, είναι σημαντικό να γίνει διάκριση μεταξύ των καλών από τα κακά.

Όλοι οι υδατάνθρακες είναι βασικά σάκχαρα. Οι σύνθετοι υδατάνθρακες είναι οι καλοί υδατάνθρακες για το σώμα σας. Αυτές οι χορδές της ζάχαρης είναι πολύ δύσκολο να σπάσει και την παγίδα πάνω από θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες και μέταλλα στα έγχορδα της ζάχαρης. Καθώς σιγά-σιγά σπάσει, τα άλλα θρεπτικά συστατικά, επίσης, απελευθερώνονται στο σώμα σας, και μπορείτε να παρέχει καύσιμο για ορισμένες ώρες.

Bad υδατάνθρακες, από την άλλη πλευρά, είναι απλά σάκχαρα. Επειδή η δομή τους δεν είναι πολύπλοκη, είναι εύκολο να σπάσει και κατέχει λίγο θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό σας, εκτός από τα σάκχαρα από το οποίο έχει κατασκευαστεί. Το σώμα σας διασπά υδατάνθρακες αυτά μάλλον γρήγορα και τι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μετατρέπεται σε λίπος και αποθηκεύεται στο σώμα. Μένοντας μακριά από τους απλούς υδατάνθρακες είναι ό, τι οι περισσότερες δίαιτες προτείνουμε, διότι έχουν μικρή θρεπτική αξία σε σχέση με σύνθετων υδατανθράκων.

Το πιο σημαντικό από το πώς οι υδατάνθρακες μέσα στο σώμα και η διαφορά ανάμεσα στο καλό και κακό υδατάνθρακες υδατάνθρακες είναι το πώς μπορείτε να φάτε πραγματικά αυτές οι υδατάνθρακες! Πρώτον, τρώνε πολλά φρούτα και λαχανικά. Αυτές οι τροφές περιλαμβάνουν τους υδατάνθρακες, αλλά επίσης μια ποικιλία από άλλα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται από το σώμα σας. Μια άλλη μεγάλη άκρη είναι να κοπεί το λευκό ψωμί και αρτοσκευάσματα από τη διατροφή σας και θα αντικαταστήσει στη συνέχεια με σιτάρι ολικής αλέσεως ή 12-κόκκους ψωμιά αντ 'αυτού. Κοιτάξτε τη συσκευασία. Τροφές πλούσιες σε φυτικές ίνες είναι πιθανώς μια πηγή καλών υδατανθράκων.

Μάθηση, η διαφορά μεταξύ καλής και κακής υδατάνθρακες είναι πολύ σημαντικό εάν θέλετε να έχετε μια υγιεινή διατροφή. Δεν είναι καλό για το σώμα σας να κόψει εντελώς τους υδατάνθρακες-στην πραγματικότητα, ότι είναι πολύ δύσκολο να κάνω αν δεν τρώνε μόνο το κρέας! Η κατανάλωση μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής μέσα, συμπεριλαμβανομένης της καλής υδατάνθρακες στο γεύμα σας.

Commenti

movavi_1

Post più popolari