karbonhidrat çılgınlığı

Karbonhidratlar spot beri Atkin's Diyet ve South Beach Diet gibi diyetler dışarı senin yemek mümkün olduğunca karbonhidrat kesme tavsiye var konulmuştur. Ancak, yiyecek ve içerecek şekilde bir şey, onu karbonhidrat öğrenmek için çok önemlidir ve bunların ne vücut için ne içermez hakkında ciddi kararlar önce.

Kısacası, karbonhidratlar iyi ya da kötü vücudunuz için olabilir. Gerekli nasıl vücudumuzun gündüz aktiviteleri düşük yoğunluklu için yeterli enerjiye sahiptir çünkü bu yeterince iyi karbonhidrat yemektir. Karbonhidratlar ünlü ekmek ve tahıl bulundu, fakat aslında onlar da diğer gıdalar bir dizi de bulunabiliyor, meyve ve sebze gibi. Ne zaman tutmak karbonhidrat alımını da göz önemlidir kötüden iyi ayırt etmektir.

Tüm karbonhidratlar temel olarak şeker vardır. Kompleks karbonhidratlar vücudunuz için iyi karbonhidratlardır. şeker Bu dizeleri çok yıkmak zordur ve vitaminler ve mineraller şeker dizeleri gibi besinlerin üzerinde tuzak. onlar yavaş yavaş yıkmak gibi, diğer besinlerin de vücuda salınır ve saat sayısı için yakıt sağlayabilir.

Öte yandan Bad karbonhidratlar, basit şekerler vardır. yapıları kompleks olmadığı için, onu yıkmak kolaydır ve vücudunuzun hangi yapıldığını şekerler dışındaki küçük besin tutar. Vücudunuz aşağı bu tatili karbonhidrat oldukça hızlı ve ne kullanamazsınız yağ dönüştürülür ve vücutta depolanır. uzaklıktadır basit karbonhidratlardan kalmak ne en diyetler tavsiye, çok az besin değeri beri kompleks karbonhidratlar karşılaştırıldı.

Daha da önemlisi daha karbonhidratlar vücutta ve iyi karbonhidrat ve kötü karbonhidratlar arasındaki farkı nasıl çalıştığını nasıl gerçekte bu karbonhidrat yemek olabilir! Öncelikle, meyve ve sebzelerin bol yiyin. Bu besinler, aynı zamanda diğer besinlerin vücudun ihtiyaç duyduğu çeşitli karbonhidratlar içerir. Başka büyük uç dışarı diyetinizin beyaz ekmek ve ekmek ürünleri kesim ve sonra kepekli veya 12-tahıl ekmeği yerine ile değiştirin. ambalaj bak. Besinler lif yönünden zengin muhtemelen iyi bir karbonhidrat kaynağıdır.

Eğer sağlıklı bir diyet için isterseniz Öğrenme iyi ve kötü karbonhidratlar arasındaki fark çok önemlidir. Iyi vücudunuz için karbonhidratları kesmek için değil tamamen-aslında, çok sadece et yemek sürece yapmak zordur! Yeme sağlıklı ve dengeli bir diyet yemek içine iyi karbonhidrat içeren anlamına gelir.

Commenti

movavi_1

Post più popolari