въглехидрати лудост

Въглехидрати са били пуснати в светлината на прожекторите, откакто диети като Диета на Atkin и Южен Бряг Диета препоръчаха рязане въглехидрати от вашата храна, доколкото е възможно. Все пак, преди да направите драстични решения за това, което храни, да се включат и не включва, е от съществено значение да се запознаят с въглехидрати и това, което направи за тялото си.

Накратко, въглехидрати могат да бъдат добри или лоши за тялото си. Необходимо е да се яде достатъчно добри въглехидрати, защото това е начинът, тялото ни има достатъчно енергия за ниско интензивни дейности през деня. Въглехидрати са отлично намери в хляб и зърнени храни, но всъщност те се срещат също така в редица други храни, както и, като плодове и зеленчуци. Когато следят отблизо, приема на въглехидрати, че е важно да се разграничат добрите от лошите.

Всички въглехидрати са основните захари. Сложни въглехидрати са добри въглехидрати за тялото си. Тези нанизи от захар са много трудно да се съборят и капан за хранителни вещества като витамини и минерали в захарния струни. Тъй като те бавно събор, на други хранителни вещества са пуснати в тялото ви, а вие може да осигури с горива в продължение на няколко часа.

Бад въглехидрати, от друга страна, са прости захари. Тъй като тяхната структура не е сложен, че е лесно да съборят и да се приеме малко хранителни вещества за вашето тяло, различни от захар, от което е направено. Вашето тяло разгражда тези въглехидрати доста бързо и за какво не може да използва се превръща в мазнини и се съхраняват в организма. Да останеш далеч от прости въглехидрати е това, което най-много диети препоръчват, тъй като те имат малко хранителна стойност в сравнение със сложни въглехидрати.

Още по-важно от това как работи въглехидрати в организма, и разликата между добро и лошо въглехидрати въглехидрати е как всъщност можете да ядете тези въглехидрати! На първо място, ядат много плодове и зеленчуци. Тези храни включват въглехидрати, но и на редица други хранителни вещества, необходими на организма. Друг голям съвет е да се намали бял хляб и хлебни изделия от вашата диета и след това замени с цялата пшеница или 12 зърна хляб вместо това. Вижте опаковката. Храни, богати на фибри, са вероятно източник на добри въглехидрати.

Учене разликата между добрите и лошите въглехидрати е много важно, ако искате да имате здравословен хранителен режим. Не е добре за тялото си да изрежат въглехидрати напълно във факта, че е много трудно да се направи, ако не ям само месо! Хранене, здравословна и балансирана диета средства, включително добри въглехидрати в храната Ви.

Commenti

movavi_1

Post più popolari