вуглеводного манія

Вуглеводи були введені в центрі уваги з тих пір, як дієта дієти Аткін і дієта South Beach рекомендували різання вуглеводів з їжі як можна більше. Однак, перш ніж робити різкі рішення про те, що продукти харчування включають в себе і не включати, вкрай важливо, щоб дізнатися про вуглеводів, і що вони роблять для вашого тіла.

Коротше кажучи, вуглеводи можуть бути добре чи погано для вашого тіла. Треба є достатня кількість хороших вуглеводів, тому що це як наше тіло має достатньо енергії для малої інтенсивності діяльності протягом дня. Вуглеводи знамените знайшли в хліб і зернові, але насправді вони знаходяться також у ряді інших продуктів, наприклад, такі як фрукти і овочі. Коли стежать за споживання вуглеводів важливо відрізняти хороше від поганого.

Всі вуглеводи в основному цукрів. Складні вуглеводи є гарним вуглеводів для вашого тіла. Ці рядки цукру дуже важко зламати і пастки за поживні речовини, як вітаміни і мінерали в цукровій рядків. Як вони повільно руйнуються, інші поживні речовини, також випустила у ваше тіло, і ви можете забезпечити паливом на кілька годин.

Погані вуглеводи, з іншого боку, простих цукрів. Тому що їх структура не є складним, він легко зламати, і має мало поживних речовин для вашого тіла, окрім цукру, з якого вона зроблена. Ваше тіло ламає ці вуглеводи досить швидко, і те, що він не може використовувати перетворюється в жир і зберігаються в тілі. Триматися подалі від простих вуглеводів, те, що більшість дієт рекомендують, так як вони мають мало поживну цінність в порівнянні з складні вуглеводи.

Що ще більш важливо, ніж вуглеводи як працюють в тілі, а різниця між хорошим і поганим вуглеводів вуглеводів, як ви можете насправді є ці вуглеводи! По-перше, їдять багато фруктів і овочів. Ці продукти включають вуглеводи, а й безліч інших поживних речовин, необхідних вашому тілу. Ще одна цікава підказка скоротити білий хліб і хлібобулочні вироби з вашого раціону харчування і замінити потім весь пшениці або 12-зернові хліба замість. Подивіться на упаковку. Продукти багаті клітковиною, ймовірно, джерелом добра вуглеводів.

Навчання різниця між хорошим і поганим вуглеводів дуже важливо, якщо ви хочете мати здорового харчування. Це не добре для вашого тіла, щоб вирізати вуглеводи повністю справді, це дуже важко зробити, якщо ви тільки їсте м'ясо! Харчування здорового і збалансованого харчування засобами, включаючи хороші вуглеводи у вашій їжі.

Commenti

movavi_1

Post più popolari