glucide manie

Carbohidratii au fost puse în lumina reflectoarelor inca de diete ca dieta Atkin şi de Sud Beach Dieta au recomandat reducerea carbohidratilor din mesele dvs. cât mai mult posibil. Cu toate acestea, înainte de a vă face o decizii drastice cu privire la ce alimente să includă şi să nu includă, este crucial pentru a afla despre carbohidrati si ceea ce fac pentru corpul tau.

Pe scurt, carbohidraţi, pot fi bune sau rele pentru organism. Este necesar să mâncaţi suficient glucide bune, pentru că este modul în care corpul nostru are suficientă energie pentru activităţile de mică intensitate în timpul zilei. Carbohidratii sunt faimoasa găsite în pâine şi cereale, dar de fapt ele sunt, de asemenea, găsit într-o serie de alte alimente, cum ar fi fructele şi legumele. Când a păstra un ochi pe aportul de carbohidrati este important să se distingă binele de rău.

Toate hidraţi de carbon sunt practic zaharuri. Carbohidratii complecsi sunt glucide bune pentru organismul tau. Aceste siruri de zahăr sunt foarte dificil de a rupe în jos şi capcana de peste nutrienti precum vitamine şi minerale în siruri de caractere de zahăr. După cum se rup încet, alte elemente nutritive sunt de asemenea puse în corpul dumneavoastră, şi vă pot oferi cu combustibil pentru un număr de ore.

Bad carbohidraţi, pe de altă parte, sunt zaharuri simple. Deoarece structura acestora nu este complex, este uşor să se rupă în jos şi deţine puţine substanţe nutritive pentru organism, altul decât zaharurile din care este fabricat. Corpul tau se descompune aceste glucide destul de rapid, şi ceea ce nu poate folosi este transformat în grăsime şi depozitate în organism. Stau departe de glucide simple este ceea ce majoritatea dietelor recomanda, deoarece acestea au o valoare nutritiva mica comparativ cu glucide complexe.

Mai important decât modul de lucru carbohidrati in organism, iar diferenţa dintre glucide bune si hidrati de carbon rău este modul în care puteţi mânca de fapt, aceste glucide! În primul rând, mănâncă multe fructe şi legume. Aceste alimente includ glucide, dar, de asemenea, o varietate de alte elemente nutritive necesare organismului tau. Un alt mare vîrf este de a reduce pâine albă şi produse de panificaţie din dieta ta şi înlocuiţi apoi cu pâine integrală de grâu sau de 12 de cereale în loc. Uită-te la ambalaj. Alimentele bogate în fibre sunt, probabil, o sursă de glucide bune.

Învăţarea diferenţa dintre bine şi rău glucide este foarte important, dacă doriţi să aveţi o dietă sănătoasă. Nu este bun pentru corpul dumneavoastră pentru a elimina complet carbohidraţi-de fapt, că este foarte dificil să faci dacă nu mănâncă numai carne! Posibilitati de alimentatie un regim alimentar sănătos şi echilibrat mijloace, inclusiv glucide bune în timpul mesei.

Commenti

movavi_1

Post più popolari